Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Teollisuusputkiasentaja

Espoo, Helsinki, Kerava, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 28.02.2021

Avoimet paikat: 10

Haemme asiakasyrityksellemme hyvällä asenteella varustettuja ammattitaitoisia TEOLLISUUSPUTKIASENTAJIA teollisuus- ja voimalaitostyömaille. Työkohteita ja työprojekteja on myös ympäri Suomea.

Teollisuusputkiasentajana asennat ja esivalmistelet putkistot hitsaustöitä varten.

Putkiasentajilta edellytämme:

-mittaustekniikoiden hallintaa

-normaalien- sekä isometristen kuvien lukutaitoa

-useamman vuoden kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä

-eduksi on laippakoulutus

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja, jossa saat näyttää osaamistasi. Pääset työskentelemään ammattitaitoisen porukan kanssa.

Lisätied. arkisin klo 9-15, Raimo Möller 044-491 0626, raimo.moller@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus