Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokki kesäsesonkiin!

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 21.03.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakasyrityksemme kohteisiin Lahteen 

KOKKEJA KESÄSESONKIIN 

Työt alkavat huhti-toukokuussa. Toivomme sinulta joustavuutta työvuorojen suhteen, sillä ne voivat olla aamu-, päivä- tai iltavuoroja. Palkkaus työhön menee mara TES mukaisesti.

Odotamme, että sinulla on kokin ammattitutkinto, kokemusta keittiötyöstä ja osaamista annosten sekä lounasruokien valmistuksesta. Olet reipas ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta ei puutu asennetta työskennellä kiireen keskellä!

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. 

Lisätietoja 

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus