Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Sähköasentajia

Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Sotkamo, Kalajoki, Kempele, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Tyrnävä, Utajärvi, Ylivieska, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.05.2021

Avoimet paikat: 4

Sähköasentajia

 

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ja motivoituneita sähköasentajia Kainuussa olevaan työkohteeseen. Hakemillamme ammattilaisilla on monipuolista kokemusta sähköalasta sekä kykenevät itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn. Henkilöt pystyvät työskentelemään luontevasti erilaisissa ryhmissä ja hallitsevat turvalliset ja tehokkaat työskentelytavat sekä tuntevat työelämän pelisäännöt. Työ on keikkatyötä. Majoitus järjestetään tarvittaessa asiakkaamme puolesta.  Töiden aloitus mahdollisesti jo helmikuun puolessa välissä.

 

Edellytämme hakijalta:

- sähköalan tutkintoa

- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia

- vankkaa kokemusta erilaisista sähkötöistä

 

Katsomme eduksi:

- kokemusta kokoonpanotehtävistä

- kuvienlukutaitoa

- laiteasennustaitoa

- mekaanisen puolen kokemusta

 

Tarjoamme mahdollisuuden toimia energisessä asiakasyrityksessämme sekä hienot mahdollisuudet edetä sähköalalla. Mukavat työkaverit ja laadukkaat tilat/työkohteet töiden toteutukseen. Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Mikäli kiinnostuit, niin laitatko hakemusta tulemaan. Huomioithan että haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus