Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kuorma-autonkuljettaja maanrakennukseen

Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Etelä-Karjala

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.03.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme Etelä-Karjalan alueelle hyvällä asenteella varustettua kuorma-autonkuljettajaa.


Tehtävänkuva on melko laaja, erilaisia ajo tehtäviä maanrakennustyömailla.

Hakijalta edellytämme C-kortti,ammattipätevyys ja digipiirturikortti. Kokemusta vastaavasta työstä, työturvallisuuskorttia.

Arvostamme ahkeraa, yritteliästä ja täsmällistä asennetta. 

Kuorma-auton kuljettajan työnkuvaan voi kuulua myös kaapeliveto tehtävät, kuin kaivuukonekuljettajan "perämiehen" hommat.

Töitä tehdään monipuolisesti tiimiä avustaen.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Toivomme joustoa työaikojen suhteen. 

Jätä pian hakemuksesi Lisäpalveluille. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla lappeenranta@lisapalvelu.net -otamme sinuun yhteyttä. 


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus