Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kirvesmies

Kotka, Kouvola, Kymenlaakso

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 14.03.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme kevään ja kesän aikana alkaviin projekteihin Kirvesmiehiä

Olethan vankan työkokemuksen rakennusalalta omaava henkilö? Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, asennetta etkä säikähdä muuttuvia työskentelyolosuhteita? Voimassaoleva työturvallisuuskortti on eduksi, muut pätevyyskortit aina plussaa.

Työt sijaitsevat Kymenlaakson alueella. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus olisi töiden suorittamisen kannalta ehdoton. Hyville tekijöille luvassa pidempiaikaisia töitä!

Jätä hakemuksesi pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus