Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokoonpanotyöntekijä

Hanko, Inkoo, Karjalohja, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 16.05.2021

Avoimet paikat: 4

Haemme Raaseporin alueelle, tuotantoon tuotevalmistukseen

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työtä on tarjolla on aluksi muutaman kuukauden pätkiä koronaviruksen aiheuttamasta epävarmuudesta johtuen.

Kokoonpanotyöntekijänä pääset tekemään erilaisia esivalmisteita, tuotekokoonpanoja ja viimeistelytöitä. Kaikenlainen työkokemus on eduksi. Tehtävissä saatat käyttää erilaisia pieniä käsityökaluja.

Toivomme sinulta reipasta ja positiivista asennetta työntekoon sekä tiimityötaitoja, koska sinulla on useita kollegoita.

Työtä tehdään vuoroissa ja työstä maksetaan tuntipalkka lisineen, noudattaen teknologia tes.  

Työt alkavat pikaisesti heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastatteluita tehdään hakuaikana.

Hae heti: helsinki@lisapalvelu.net tai jos tulee mahdollisia lisäkysymyksiä, soita arkisin klo 9-15 numeroon 044-491 0626 Möller.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus