Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Telineasentajia Pirkanmaan alueelle

, Pirkanmaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 09.10.2022

Avoimet paikat: 5

Etsimme Yhteistyöyritykseemme Pirkanmaan alueelle Telineasentajia.

Aikaisempi kokemus telinetöistä välttämätöntä.
Oikean miehen löydyttyä tarjolla myös nokkamiehen pesti.

Jos tunnet vetoa korkeisiin paikkoihin sekä tahdot tehdä fyysistä työtä, niin tämä on sinun juttusi.
Telinealan osaajista on jatkuva pula, joten tässä työssä työllistyt varmasti, kunhan vaan osoitat ahkeruutesi sekä hoidat työsi mallikkaasti.

Jos haluat lisätietoa telinetöistä tai sinua jäi askarruttamaan jokin, tule käymään toimistollamme ja keskustellaan lisää työnkuvasta sekä kaikesta mikä liittyy telitöihin.

Ota yhteyttä: 044 427 2318 markus.haapasalo@lisapalvelu.net tai 044 427 2313 ville.ristkari@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuovaihtesittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus