Kuvaus työpaikasta

Takaisin

TURVAJÄRJESTELMÄ ASENTAJAA

Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.03.2021

Avoimet paikat: 1

TURVAJÄRJESTELMÄ ASENTAJAA

Haemme Turvajärjestelmä alan asiakkaallemme Uudenmaan alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta, oppimishaluista ja yhteistyökykyistä julkisten rakennusten turvajärjestelmän huolto-/asentajaa. Turvajärjestelmä asennuksiin lukeutuvat kamera-, video-, kulunvalvonta-, rikosvalvonta- sekä paloilmoitinjärjestelmät. 

Hakijalta odotamme sähkö/automaatio, elektroniikka alan koulutusta, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Teknisen- tai ammattikorkeakoulu tutkinnot katsotaan niin ikään eduksi. Odotamme turvajärjestelmien asennuksista ja toiminnoista tuntemusta sekä vastuullista ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin.  Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä. Olet halukas oppimaan ja suuntautumaan alan ammattilaiseksi. Haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä, ja olla yksi harvoista alan ammattilaisista. Työmaat saattavat päivän mittaan muuttua, joten löytyyhän B luokan ajokortti. Työn luonteen vuoksi vaadittuja koulutuksia ovat työturvallisuus- ja tulityö pätevyydet. Tarvittaessa järjestämme sinut kursseille.

Tarjoamme mukavan työpaikan, jossa mahdollisuus kasvaa alan ammattilaiseksi. Työsuhde on ensin määräaikainen, mutta muuttunee vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme työsuhteessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kivat työkaverit perheyrityksessä, jossa työntekijöitä arvostetaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi ja CV meille. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kesken. Lisätietoja voit tiedustella sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net - palaamme sinulle pikaisesti. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus