Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Maalari

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 28.03.2021

Avoimet paikat: 3

Haemme asiakasyrityksellemme MAALAREJA kevät- ja kesäkaudeksi

Työt ovat pääosin eri työmaa- sekä saneerauskohteissa, niin ulko- kuin sisätöissä. Töiden aloitus huhti-toukokuun vaihteessa.

Tarjoamme tekijöille:

- mahdollisuuden työllistyä kevät- ja kesäkaudeksi, alustavasti tarjolla on vähintään neljän kuukauden työrupeama

- paikan osoittaa kykynsä erinomaisesti johdetun ja eteenpäin menevän maalausyrityksen riveissä

- kilpailukykyisen palkkauksen

Odotamme hakijoilta koulutusta tai kokemusta maalaustöistä. Työkohteiden sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuudesta on etua. Kuten aiemmin todettu, työtehtävät alkavat huhti-toukokuun vaihteessa. Pyrkimyksenä on löytää sopivat tekijät mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja sopia käytännöt kuntoon kevättä sekä töiden aloittamista silmällä pitäen.

Voit hakea työpaikkaa oheisen linkin kautta, tai laittamalla vapaamuotoisen hakemuksen sami.ikavalko@lisapalvelu.net. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätiedot asiaan liittyen, arkisin klo 10-15:

Sami Ikävalko

044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus