Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Varastotyöntekijä

Kouvola, Kymenlaakso

Työsuhteen muoto:

Haku päättyy: 14.03.2021

Avoimet paikat: 4

Etsimme yhteistyössä Kouvola Cargo Handling Oy:n kanssa Varastotyöntekijöitä.

Tarjolla on monipuolisia varastotöitä, joten voit laajentaa osaamistasi matkan varrella.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kartonkirullien ja -lavojen, sellun, tasolasin ja lannoitteiden käsittely. Lastaukset sekä autokuormiin että junavaunuihin.

Työtä tehdään moderneissa varastotiloissa ja uusilla trukeilla.

- Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja osaat ajaa trukkia tai muita koneita.

Tervetuloa mukavaan työporukkaan!

Täytäthän hakemuksen pikaisesti oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus