Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Etsimme Sähköasentajia monenlaisiin työtehtäviin

, Pirkanmaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 21.08.2022

Avoimet paikat: 2

Etsimme Pirkanmaan alueelle sähköasentajia!


Tarve on löytää tekijöitä sähkötöihin saneeraustyömaille, uudisrakentamiseen sekä valokuituhitsaukseen
Ei haittaa vaikka sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta valokuituverkon rakentamisesta sekä hitsauksesta, yhteistyö yrityksemme on valmis kouluttamaan tekijän, kunhan sinulta vain löytyy aikaisempaa kokemusta sähköalalta ja tietenkin omaat omatoimisen sekä reippaan työasenteen!


Eduksi katsotaan jos omaat jo valmiiksi voimassa olevan työturvakortin, mutta jos et niin hoidetaan asia yhdessä kuntoon.
Myös kaikki aikaisempi kokemus alalta on plussaa.


Työtehtävä on aluksi määräaikainen, mutta työstä on mahdollista saada myös vakituinen pesti !

Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä, ja mietitään yhdessä oletko oikea henkilö tähän hommaan :) 


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus