Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tuotantotyöntekijä

Espoo, Hanko, Inkoo, Karjalohja, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Nummi-Pusula, Raasepori, Siuntio, Vihti, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 16.05.2021

Avoimet paikat: 5

Haemme asiakkaallemme Raaseporiin hyvällä asenteella varustettuja

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ tuotannon eri vaiheisiin.
Työtä on erilaisissa osia valmistavissa tehtävissä sekä itse tuotteiden kokoonpanossa. Kyseessä on erilaisia metallituotteita valmistava yritys.

Kyseessä on aluksi määräaikainen työtehtävä mutta voi muuttua matkan varrella riippuen koronatilanteen kehittymisestä jatkossa. Kesto on aluksi muutamia kuukausia ja voi jatkua pidenpäänkin aina vakituiseen saakka. 

Odotamme sinulta reippautta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja. Luemme eduksi kaikenlaisen osaamisen tuotantotehtävistä, pakkauksesta, tuotantokoneiden käytöstä mutta emme vaadi niitä.

Työtehtäviin saat asianmukaisen perehdytyksen. Tärkeintä on, että noudatat työaikoja ja olet paikalla kun pitääkin olla.

Tehtävissä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja tuntipalkka lisineen on kysessä. Mahdolliset ylityöt ja työkohtaiset edut erikseen.

Käsittelemme hakemuksia kokoajan hakuaikana, ole siis nopea ja lähetetä hakemuksesi: helsinki@lisapalvelu.net tai rekisteröidy hakijaksi. Mahdolliset lisätiedustelut arkisin klo 9-15, Möller 044-491 0626

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus