Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Maalari

Jyväskylä, Jämsä, Keski-Suomi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 1


Haemme asiakkaallemme

RAKENNUSMAALARIA

Keski-Suomen alueelle uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin. Toivomme sinulta joustavuutta ja alan työkokemus katsotaan eduksi, tärkeää on myös hyvä asenne työtä ja uuden oppimista kohtaan.

Arvostamme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten ja laita hakemus! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot: Markku Puumalainen, p. +35850 - 468 3803, markku.puumalainen@lisapalvelu.net

Voit hakea tehtävää myös osoitteessa: http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/44149765

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus