Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Vuoropäällikkö keittiöön, Break Sokos Hotel Bomba

Nurmes, Pohjois-Karjala

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.07.2021

Avoimet paikat: 1

Nurmes kutsuu!!!!

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa panostaa tulevaisuuteen ja jatkaa kehitystyötä maakunnan matkailijamäärän tuplaamiseksi investoimalla Break Sokos Hotel Bomballe 16 miljoonaa euroa. PKO rakentaa Bomballe kylpylähotelliin laajennusosan, johon tulee 93 uutta järvinäköalahuonetta, ravintola sekä kokoustiloja. Lisäksi uudistetaan kylpylähotellin nykyisiä kokous- ja aulatiloja sekä 17 huonetta.

Haemme nyt Break Sokos Hotel Bomballe innostunutta keittiön vuoropäällikköä opintovapaan sijaiseksi vahvistamaan huippuammattilaisten tiimiämme. Sijaisuuden jälkeen on mahdollista saada vakituinen työsuhde. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Break Sokos Hotel Bomba on paitsi suosittu matkailukohde, myös erinomainen paikka hääjuhlien, kokousten ja monenlaisien tapahtumien järjestämiseen, joten tehtävänkuvasi tulee olemaan vähintäänkin monipuolinen.

Olet tehokas ja energinen ammattilainen, joka nauttii asiakkaan ilahduttamisesta ja keittiötiimin osaamisen kehittämisestä. Teet työtäsi innostuneesti, positiivisella otteella ja ohjaat tiimiäsi oikeudenmukaisesti. Osaat toimia myös paineen alla etkä hätkähdä vaihtelevia tilanteita. Kustannustehokkuus ja hyvä katehallinta ovat sinulle tapa toimia. Olet sosiaalinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Ruokatuotteen kehittäminen on lähellä sydäntäsi ja seuraat alan trendejä. Odotamme, että sinulla olisi jo kokemusta ravintola-alasta ja esimiestehtävistä.

Tarjoamme sinulle huikean työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa ympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa. Saat käyttöösi kattavat PKO:n ja S-ryhmän henkilöstöedut ja mahdollisuuden edetä urallasi. Työsi menetykselliseen hoitamiseen saat vahvan tuen ja verkoston.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta ensimmäiset 6kk jonka jälkeen siirtyy tarvittaessa talon kirjoille.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Huomioithan että vain hakuilmoituksen kautta tulleet haut huomioidaan. Haastattelemme hakijoita jo haun ollessa käynnissä ja sopiva henkilö valitaan heti kun mahdollista. Ole siis nopea ja lähde nauttimaan työskentelystä upean luonnon keskellä sijaitsevassa Break Sokos Hotel Bombassa. 
 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus