Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilija Rukalle kesäksi, Rukan Kuksa

Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.05.2021

Avoimet paikat: 1

Korkeatasoinen ravintola Rukan Kuksa tarjoaa paikallisesti tuotettua villiruokaa Rukan kylässä, Kuusamossa. Tunnelmallinen miljöö ja persoonalliset astiat luovat ainutlaatuiset puitteet nautinnolliseen iltaan, suussa sulavien ruokien äärellä. Ravintola on perhe omisteinen ja lähes kaikki valmistetaan ravintolassa itse alusta alkaen. Pohjoisen puhtaat raaka-aineet näyttelevät pääroolia talven ruokalistalla. 

Etsimme nyt tarjoilijaa tulevaan kesäsesonkiin. Tehtäviin kuuluu niin lounas kuin a`la carte tarjoilua. Viinien tuntemus katsotaan eduksi, sekä perus drinkit tulisi olla hallussa. 

Vaatimuksena on vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi tulisi myös taskusta löytyä. Kuitenkin kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Halu oppia uutta ja aito kiinnostus alaa kohtaan varmistavat onnistuneet työreissun tähän huikeaan ravintolaan Rukalla. Auto olisi hyvä olla koska majoituksesta on matkaa 8km työpaikalle.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä. Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet. Esim: kalastaminen ja maastopyöräily. Majoituksen huokeaan hintaan. Erittäin kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun. Mahdollisuus jatkaa ruska ja talvisesongit. Sinulla on Lisäpalvelun tuki ja turva koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja pohjoisen luonnosta nauttimiseen. Meillä palvelu pelaa ja sinusta välitetään. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kesä kohteistamme Suomessa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus