Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Leipuri

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 16.05.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakkaallemme

Leipuria Lahteen

Oletko leipomoalan ammattilainen ja kokenut leipuri? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme leipuria työsuhteeseen, jonka kesto on arviolta syyskuun loppuun asti. 

Leivontatöitä leipomolla tehdään ympäri vuorokauden, joten työvuorot voivat olla aamu-, ilta- tai yövuoroja. Palkkaus menee leipomoalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

0444272325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus