Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tekninen myyjä

Joensuu, Kuopio, Varkaus, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 09.05.2021

Avoimet paikat: 1

Työpaikkakuvaus: 

Olet kuin kotonasi asiakkaiden luona liikkuessasi? Nautitko haasteista ja ratkaisukeskeisestä myyntityöstä? Nyt sinulla on mahdollisuus keskittyä asiakastyöhön ja tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joita moni ei pysty tarjoamaan. Kaupan päälle pääset kasvavaan yritykseen ja ammattitaitoiseen tiimiin, jossa on aito tekemisen meininki! 

  

Haemme Joensuu - Kuopio alueelle rakentamisen ja teollisuuden myyntitiimiin aktiivisella otteella varustettua TEKNISTÄ MYYJÄÄ vastaamaan alueen asiakassuhteista ja uusasiakashankinnasta. 

  

Toimenkuvasta: 

Tässä tehtävässä kokemusta kerryttänyt myyjä pääsee loistamaan. Rinnallasi toimii ammattitaitoinen tiimi, joka on aina valmiina auttamaan ja tukemaan. Sinun ei tarvitse aloittaa asiakashankintaa alusta, vaan saat valmiin asiakaskunnan jota on helppo lähteä ammattitaidollasi kasvattamaan. 

Normaali työviikkosi koostuu pääosin asiakaskäynneistä sekä tarjousten teoista. Sinulla on ympärillä tiimi, joka auttaa sinua tilausten käsittelyssä ja erilaisissa selvitystöissä, jotta pystyt keskittymään asiakastyöhön sekä tarjoamaan parhaat mahdolliset ratkaisut. 

  

Ketä etsimme? 

Haemme aidosti myynti- ja asiakashenkistä myyjää, jolle yhteistyö asiakkaiden ja työkavereidesi kanssa on motivoivaa. Toimintaasi kuvaa mutkattomuus, avoimuus ja vastuunkanto.  

Sinulla on aiempia näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja vaativien asiakkuuksien hoidosta. Kannat luontevasti vastuun asiakassuhteidesi kannattavasta kehittämisestä etkä jää paikoillesi polkemaan olemassa olevan liiketoiminnan kanssa.  

Tehtävä on vakituinen kokoaikatyö, johon tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut. Tulet olemaan osa huumorintajuista ja ammattitaitoista teollisuusasiakkaita palvelevaa tiimiä, jonka jäsenet tukevat toinen toisiaan. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus