Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennusmies kevään ja kesän sesonkiin

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 23.05.2021

Avoimet paikat: 5

Etsimme kevään ja kesän sesonkiin asiakasyrityksillemme

Rakennusmiehiä

Oletko oma-aloitteinen, etkä pelkää ottaa hommaa kuin hommaa haltuusi? Etsimme rakennusmiehiä, jotka pystyvät työskentelemään monipuolisesti työmaiden vaihtelevissa rakennustöissä. Mahdollisia työtehtäviä ovat mm. etuputsityöt, piikkaus-, paikkaus- ja tasoitetyöt.

Töitä on tarjolla Lisäpalvelun asiakasyritysten eri työmailla keikkaluonteisesti, keikkojen pituudet vaihtelevat viikoista kuukausiin. Teemme yhteistyötä monien isoimpien rakennusliikkeiden kanssa ja olemme maanlaajuisesti suurimpia henkilöstötoimittajia rakennusalalla. Tämä on hyvä mahdollisuus päästä osoittamaan osaamistaan.

Vaatimuksena voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä omatoiminen ote työhön.

Voit laittaa hakemuksen tulemaan joko oheisen linkin kautta tai sähköpostilla sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisätiedot asiaan liittyen:

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Lisäpalvelulla on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus