Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilijoita Sokos Hotel Bomba Nurmes

Nurmes, Pohjois-Karjala

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.05.2021

Avoimet paikat: 3

Nurmes kutsuu!!!!

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa panostaa tulevaisuuteen ja jatkaa kehitystyötä maakunnan matkailijamäärän tuplaamiseksi investoimalla Break Sokos Hotel Bomballe 16 miljoonaa euroa. PKO rakentaa Bomballe kylpylähotelliin laajennusosan, johon tulee 93 uutta järvinäköalahuonetta, ravintola sekä kokoustiloja. Lisäksi uudistetaan kylpylähotellin nykyisiä kokous- ja aulatiloja sekä 17 huonetta.

Haemme nyt Break Sokos Hotel Bomballe tarjoilijoita kesäksi.

Vaatimuksena jo hieman kokemusta tarjoilijan työstä. Mutta kuitenkin iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne on tärkeintä.

Tarjoamme sinulle huikean työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa ympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa. Täydet tunnit ja majoituksen erittäin huokeaan hintaan. Työt alkavat 10.6 ja kestävät elokuulle saakka.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Huomioithan että vain hakuilmoituksen kautta tulleet haut huomioidaan. Haastattelemme hakijoita jo haun ollessa käynnissä ja sopivat henkilöt valitaan heti. Ole siis nopea ja lähde nauttimaan työskentelystä upean luonnon keskellä sijaitsevassa Break Sokos Hotel Bombassa. 
 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus