Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Maalareita Ouluun

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 09.05.2021

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakasyrityksellemme Maalareita Oulun keskustaan. 

Hakemillamme ammattilaisilla on kokemusta ulkovuorimaalaamisesta sekä he kykenevät itsenäiseen ja ammattimaiseen työskentelyyn. Henkilöt pystyvät työskentelemään luontevasti työnjohdon alaisuudessa erilaisissa ryhmissä ja hallitsevat turvalliset ja tehokkaat työskentelytavat. 

Edellytämme:

- alalle soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta

- hyvää fyysistä kuntoa

- kokemusta monipuolisesta maalaamisesta.

- täsmällisyyttä ja kykyä työskennellä ohjeistusten mukaisesti

Hakijalta katsomme eduksi:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (koulutamme tarvittaessa)

- asennetta ja joustavuutta työntekoon

- jatkuvaa halua itsensä kehittämiseen

- mahdollisuutta tehdä myös vuorotyötä

Tarjoamme mahdollisuuden toimia energisessä asiakasyrityksessämme sekä hyvät työkaverit. Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Mikäli kiinnostuit niin laitatko hakemusta tulemaan. Huomioithan että haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat jo toukokuun alussa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus