Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 14.05.2021

Avoimet paikat: 5

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettua

Elintarviketyöntekijää

monipuolisiin tuotannon tehtäviin. Työtä tehdään arkisin 9-18.00 välisenä aikana. Odotamme hakijalta vuorovaikutustaitoja, kykyä omaksua nopeasti annetut tehtävät sekä hyvää asennetta. Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus elintarvikealalta ei välttämätön, mutta suositeltava.

Työ on ajoittain hyvin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on välttämättömyys työssä onnistumiselle. Edellytämme hygieniasäännösten ymmärtämistä (hygieniapassi). Erilaisten pakkauskoneiden tuntemus / käyttökokemus tai kiinnostus laitteiden käyttöön katsotaan eduksi. 

Hyvä suomen kielen taito on välttämätön työssä.

Hakijalle tarjoamme:
- Kokopäivätyön
- Säännölliset työajat
- Mahdollisuuden oppia elintarviketuotannon osaajaksi
- Kannustavan ilmapiirin


Työ odottaa tekijäänsä. Mikäli tunnistit itsesi ja olet työtä vailla, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme tai sähköpostitse raimo.moller@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Ole siis nopea ja jätä pian hakemuksesi.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus