Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kerrossiivoojia Iso-Syötteelle

Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.05.2022

Avoimet paikat: 2

Kerrossiivoojia

Hei sinä iloinen ja oma-aloitteinen henkilö. Nyt olisi loistava mahdollisuus.

Etsimme asiakasyrityksellemme kerrossiivoojia Iso-Syötteelle. 

Työssä toimit osana tiimiä ja huolehdit korkealuokkaisen hotellin ja mökkien siivouksesta. Työskentely tapahtuu aina työpareittain. 

Eduksi katsomme kokemuksen kerrossiivouksesta. Mutta tehtävään kyllä koulutetaan joten kokemus ei välttämätöntä. Tärkeintä on iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Oma auto katsotaan eduksi. 

Tarjoamme hienon mahdollisuuden päästä toimimaan laadukkaissa tiloissa ja mukavassa tiimissä. Kesän ja talven ulkoliikunta harrastukset ovat myös kätesi ulottuvilla. Majoitus löytyy kohteesta huokeaan hintaan ja tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan. Saat Lisäpalvelu Oulun tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta ja kauniista luonnosta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Huomioimme vain hakuilmoituksen kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus