Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Maalari

Iitti, Kotka, Kouvola, Kymenlaakso

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakkaallemme

MAALARIA

Etsimme ammattilaista, jolla on monipuolista kokemusta maalaustöistä. Kokemuksen lisäksi toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ahkeraa työasennetta ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Tätä työ on käytännössä:

Työtä on alustavasti tarjolla kesäsesongin ajan, työtilanteesta riippuen jatko mahdollinen.

Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Kymenlaaksossa Iitti-Kouvola-Kotka akselilla. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön kohteisiin matkustamisessa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus