Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Baaritarjoilija Syötteelle

Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 1

Tunturi Pub sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä.

Etsimme Baaritarjoilijaa.

Tarjolla on hieno mahdollisuus työskennellä iloisessa porukassa. Ympärillä avautuu monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Tarjolla on töitä niin baarin kuin samassa yhteydessä olevan kaupankin puolella.

Vaatimuksena on jo muutaman vuoden kokemus baaritarjoilijan työstä. Sekä tietysti iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Hygieniapassi ja anniskelupassi tulee myös löytyä. Suomenkielen taito on välttämätön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä majoituksen huokeaan hintaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan mutta viimeistään kesäkuussa. Työt kestävät syyskuun loppuun saakka. Mahdollisuus työllistyä alueelle senkin jälkeen. Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Saat meidän tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Näin voit keskittyä nauttimaan työnteosta ja vapaa ajan harrastuksista. 

Iloinen työporukka odottaa sinua joten mikäli kiinnostuit niin laitathan hakemusta tulemaan.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus