Kuvaus työpaikasta

Tarjoilijoita talveksi Luostolle, Santa´s Hotel (Haku päättynyt)

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 11.09.2023

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako työt sekä talven harrastusmahdollisuudet Luostolla? Jatkahan lukemista niin kerromme sinulle lisää.

Santa´s Hotel Aurora, Luosto

Hotel Aurora & Igloos sijaitsee Luoston ydinalueella ja samalla pohjoisen luonnon kauneimpien mahdollisuuksien keskellä. Pyhä-Luoston ikiaikainen kansallispuisto avautuu heti hotellin ympärillä, ja tunturimaisema tervehtii sinua jo ovelta. Luoston erinomaisille hiihtoladuille ja kansallispuiston vaellusreiteille pääset aivan hotellimme pihasta, joten voit rakentaa unelmiesi ulkoiluelämykset jokaiselle vuodenajalle.

Etsimme Luostolle tarjoilijoita talvisesesonkiin 2023-2024!

Työtehtäviin kuuluu a`la carte ja tilaustarjoilua kokonaisuudessaan.

Vaatimuksena on alan koulutus tai hieman kokemusta alalta a`la carte tarjoilijana. Mutta kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee sekä työtä pelkäämätön ja alasta aidosti kiinnostunut henkilö pärjää tehtävässä hienosti. 

Työt alkavat marraskuussa ja kestävät keväälle loppusesonkiin saakka.

Palkkaus osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus paikan päältä huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturista nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus