Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Raudoittaja

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 5

Haemme pääkaupunkiseudulle kohteisiin hyvällä asenteella varustettuja

RAUDOITTAJIA

Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Etsimme kohteisiin kokemuksen omaavia raudoittajia.

Työtehtävien onnistuminen edellyttää työmaapiirustusten luku- ja ymmärrystaitoa, mielellään omia työkaluja, työturvakorttia.

Hyvä fyysinen kunto on eduksi. Mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.                                                                                                Palkkaus perustuu osaamiseen ja kokemukseen. Rakennusalan TES.

Kausi on käynnissä, joten ota yhteyttä. Käsittelemme yhteydenottoja hakuaikana.

Mahdolliset lisätiedustelut: klo 8-15 arkisin numeroon 044-491 0626, helsinki@lisapalvelu.net


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus