Kuvaus työpaikasta

Takaisin

À la carte -tarjoilija

Kouvola, Kymenlaakso

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 20.06.2021

Avoimet paikat: 1

Haemme À LA CARTE -TARJOILIJOITA Kouvolan ydinkeskustaan sijaitsevaan asiakasyritykseemme.

Kyseisessä ravintolassa valmistuu sekä lounas- että annosruokia. Hakijalta edellytämme aiempaa á la carte -tarjoilukokemusta, suomenkielen taitoa ja hygieniapassia. Viini- ja oluttuntemus on eduksesi. Pidät aktiivisesta asiakaspalvelusta, eikä tiukkakaan työtahti häiritse suoritustasi. Aito into ja kiinnostus työhön sekä joustava asenne asiakkaiden palveluun ovat kaiken a ja o.

Työvuoroja on niin arkisin kuin viikonloppuisin, vaihtelevin kellonajoin. Alustavasti töitä on tarjolla kesäkauden ajan.

Mikäli koet, että tämä on juuri sitä mitä etsit, jätä hakemuksesi pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus