Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Nostolava-auton kuljettaja

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 27.06.2021

Avoimet paikat: 1

Etsimme asiakkaallemme

NOSTOLAVA-AUTON KULJETTAJAA

Tarjoamme hyvälle tekijälle mahdollisuuden vakinaistaa paikkansa mielenkiintoisessa työympäristössä. Työkohteet sijaitsevat valtaosin Uudenmaan alueella, mutta mahdollisesti myös muilla paikkakunnilla.

Työssä menestyminen vaatii C-kortin sekä kokemusta esimerkiksi kuorma-auton kuljettamisesta. Henkilönostimien sekä nostolava-autonkuljetuskokemus katsotaan eduksi, mutta sopivalla asenteella varustetun tekijän on mahdollista sisäistää tehtävä ilman täsmällistä työkokemustakin.

Jos koet olevasi sopiva henkilö työpaikkaan, hae paikkaa oheisen linkin kautta tai laittamalla sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Tiedustelut asiaan liittyen:

Sami Ikävalko

044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Lisäpalvelulla on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus