Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Liikenteenohjaaja

Kotka, Kymenlaakso

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 20.06.2021

Avoimet paikat: 5

Haemme asiakasyrityksellemme Kouvolan alueelle

Liikenteenohjaajia

Töitä on tarjolla kesäkautena keikkaluontoisesti, pääsääntöisesti sijoittuen arkipäiville.

Olethan täysi-ikäinen sekä omistat B-ajokortin ja näin ollen osaat liikennesäännöt hyvin. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä Tieturva 1 -korttia, tarvittaessa kauttamme onnistuu näiden suorittaminen. Työssä tarvitset hyvää reaktiokykyä, kommunikointitaitoja sekä tarkkaavaisuutta. 

Työ on ulkotyötä, joten ethän säikähdä Suomen vaihtuvia sääolosuhteita. Olethan myös joustava työaikojen suhteen, sillä työvuorot voivat venyä aamusta iltamyöhään. Työmaat voivat sijaita myös Kouvolan kaupunkialueen ulkopuolella, tästä syystä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi kohteisiin kuljettaessa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus