Kuvaus työpaikasta

Liikenteenohjaaja

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 2

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettua

LIIKENTEENOHJAAJAA

Rakennustyömaalle Helsingin keskustaan.

Haussa on osaava liikenteenohjaaja, jolta löytyy ajokortti sekä työturvallisuus- ja tieturvakortti,  kokemusta ja osaamista. Edellytämme sujuvaa Suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja hyvälle tekijälle töitä riittää pitkään. 

Jätä yhteystietosi hakijarekisteriimme tai sähköpostilla janne.muotka@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut soveltuvien hakijoiden kanssa heti, joten pidä kiirettä. 
Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus