Kuvaus työpaikasta

Baaritarjoilijoita pääkaupunkiseudulle

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.12.2022

Avoimet paikat: 4

Haemme pääkaupunkiseudulle

BAARITARJOILIJOITA

Odotamme hakijalta aiempaa työkokemusta ja osaamista baaritarjoilusta, sekä drinkkien valmistuksesta. Pidät asiakaspalvelusta eikä tiukka tahti häiritse suoritustasi baarimikkona. Edellytämme anniskeluoikeuksia. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Vuoroja on keikkaluontoisesti arki-iltaisin, sekä viikonloppuiltaisin, joten tämä työ sopii mainiosti opiskelijalle tai päivätyön oheen.

Mikäli tunnistit itsesi ja etsit itsellesi uusia haasteita, jätä hakemuksesi pian jari.palmberg@lisapalvelu.net tai nettisivuillamme www.lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus