Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Ravintolatyöntekijöitä

Kouvola, Kymenlaakso

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 5

Haemme asiakkaillemme hyvällä asenteella varustettuja RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin.

Hakemamme työntekijä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Olet luonteeltasi reipas, joustava, oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu palvella asiakkaita. 

Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia. Työkokemus ei ole välttämätön mutta katsotaan eduksi, hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle. Työtehtävät muokkaantuvat osaamisesi mukaan, baaritarjoilusta aina á la carte- ja tilaustarjoiluun.

Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, vaihtelevin kellonajoin. Vuoroja on helppo sovitella esimerkiksi opiskelun tai päivätyön oheen.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin oheisen linkin kautta.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus