Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja Santa´s hotel Tunturi Saariselkä

Inari, Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.07.2021

Avoimet paikat: 2

Santa’s Hotel Tunturilla on monipuolinen ravintolatarjonta, joka johdattaa sinut Lapin parhaiden makujen pariin.

Ravintola Kaltio on yksi Saariselän arvostetuimmista ravintoloista ja tunnettu hyvästä ruoastaan sekä erinomaisesta palvelustaan.Kaltion menu rakentuu lappilaisista herkullisista raaka-aineista ripauksella mausteita kansainvälisestä keittiöstä. Kesäaikaan Kaltion menu on leikkisä ja lainaa vaikutteita legendaarisen Tunturihotellin Pirtin listalta.Kaltioon voi kesäisin poiketa myös päiväaikaan nauttimaan kylmän juoman tai kahvihetken terassilla kakkupalasen kera.

Talvikaudella after ski ja pubiherkut tarjoillaan Pirtti-ravintolassa. Ravintola Siula suurine tanssiparketteineen on Saariselän legendaarisin viihderavintola.

Talvikaudella avoinna oleva yökerho ja tilausravintola Lutto saa tanssijalkasi varmasti vipattamaan! Lutto on varattavissa 40 – 200 hengen tilaisuuksiin myös talvikauden ulkopuolella. Pihapiirimme lappilainen Kota on puolestaan tunnelmallinen illallis- ja illanviettopaikka ryhmille. Kodassa järjestämme mm. ikimuistoisia Kotapitoja ja ryhmähenkeä kohottavia kokkauskursseja 15-50 hengen ryhmille.

Etsimme nyt kahta kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu toiselle aamupalan ja toiselle illan a`la carte annoksien valmistamista.  

Vaatimuksena on alan koulutus sekä jo muutaman vuoden kokemus alalta. Mutta kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Työtä pelkäämätön ja alasta aidosti kiinnostunut kokki pärjää tehtävässä hienosti. Suomen kielen taito on välttämätön ja muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme työpaikan joka omaa pitkät perinteet. Täydet tunnit 112.5h/3vko ja erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoituksen huokeaan hintaan kävelymatkan päästä ravintolasta. Loistavat työkaverit sekä hyvästä tunnelmasta ja työviihtyvyydestä tunnetun työpaikan. Lisäpalvelujen tuen ja turvan koko Lapin työreissusi ajan. Avustamme myös oman vakituisen asunnon hankinnassa mikäli viihdyt ja haluat jäädä Saariselälle pidemmäksi aikaa. Valitut henkilöt siirtyvät talon kirjoille koeajan jälkeen. Työt alkavat 23.8.2021. Työ on vakituinen.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos kiinnostuit.

ilari.kesti@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus