Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja joulusesonkiin Santa´s hotel tunturi

Inari, Espoo, Helsinki, Vantaa, Lappi, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 11.09.2022

Avoimet paikat: 8

Santa’s Hotel Tunturilla on monipuolinen ravintolatarjonta, joka johdattaa sinut Lapin parhaiden makujen pariin.

Ravintola Kaltio on yksi Saariselän arvostetuimmista ravintoloista ja tunnettu hyvästä ruoastaan sekä erinomaisesta palvelustaan.Kaltion menu rakentuu lappilaisista herkullisista raaka-aineista ripauksella mausteita kansainvälisestä keittiöstä. Kesäaikaan Kaltion menu on leikkisä ja lainaa vaikutteita legendaarisen Tunturihotellin Pirtin listalta.Kaltioon voi kesäisin poiketa myös päiväaikaan nauttimaan kylmän juoman tai kahvihetken terassilla kakkupalasen kera.

Talvikaudella after ski ja pubiherkut tarjoillaan Pirtti-ravintolassa. Ravintola Siula suurine tanssiparketteineen on Saariselän legendaarisin viihderavintola.

Talvikaudella avoinna oleva yökerho ja tilausravintola Lutto saa tanssijalkasi varmasti vipattamaan! Lutto on varattavissa 40 – 200 hengen tilaisuuksiin myös talvikauden ulkopuolella. Pihapiirimme lappilainen Kota on puolestaan tunnelmallinen illallis- ja illanviettopaikka ryhmille. Kodassa järjestämme mm. ikimuistoisia Kotapitoja ja ryhmähenkeä kohottavia kokkauskursseja 15-50 hengen ryhmille.

Etsimme nyt kokkeja talveksi määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluu niin lounaan, illallisbuffan kuin a`la carte annoksien valmistamista. Jokaiselle löytyy töitä oman ammattitaidon mukaan. 

Vaatimuksena on alan koulutus sekä jo hieman kokemusta alalta. Mutta kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Työtä pelkäämätön ja alasta aidosti kiinnostunut henkilö pärjää tehtävässä hienosti. Suomen tai Englannin kielen taito on välttämätön ja muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme työpaikan joka omaa pitkät perinteet. Täydet tunnit ja erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoituksen huokeaan hintaan kävelymatkan päästä ravintolasta. Loistavat työkaverit sekä hyvästä tunnelmasta ja työviihtyvyydestä tunnetun työpaikan. Lisäpalvelujen tuen ja turvan koko Lapin työreissusi ajan. Työt alkavat marraskuun lopulla ja kestävät tammikuun loppuun. Osalla mahdollisuus jatkaa kevät 2023.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos kiinnostuit.

ilari.kesti@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus