Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennusmies / apumies elementtiasentajan töihin

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 20.06.2021

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa

Rakennusmiestä / apumiestä opettelemaan elementtiasentajan työtehtäviä

Etsimme työntekijää, jolla on pidempää tai lyhyempää kokemusta rakennustyömailla työskentelystä. Voit olla juuri koulusta valmistunut tai vuosien kokemuksella varustettu rakennusalan tekijä. Aiempi kokemus elementtiasennuksesta ei ole välttämätöntä, sillä hyvällä asenteella ja kovalla motivaatiolla opit työn kyllä. Pääasia, että löytyy alustavaa tuntumaa rakennuspuolen työtehtäviin.

Tarjoamme:

- Töitä vähintään loppuvuodeksi 2021, mutta hyvin todennäköistä on, että asennetta ja motivaatiota osoittava tekijä lunastaa paikkansa pitkäaikaisesti.

- Työpaikan asiakasyrityksessämme, joka on alallaan Suomen ehdotonta eliittiä. Kyseessä on erinomainen mahdollisuus työllistyä vahvan ja tiukalla ammattitaidolla johdetun yrityksen palvelukseen.

Hommia on tarjolla niin Lahdessa kuin pääkaupunkiseudulla, mutta työpäivän päätteksi pääset aina takaisin kotiin. Lahden ulkopuolella tehtävistä keikoista maksetaan kyllä asianmukainen korvaus matkustukseen liittyen.

Kuten ilmoituksessa aiemmin todettu, tärkein työkalusi on asenne yhdistettynä haluun kehittyä. Eduksi katsomme kaikenlaisen rakennuspuolen kokemuksen. Jos työt kiinnostavat ja olet halukas kehittämään osaamistasi, laita ehdottomasti hakemus tulemaan ja keskustellaan lisää asiaan liittyen.

Työt alkavat alustavan aikataulun mukaan heinäkuussa. Voit laittaa hakemuksen joko oheisen linkin kautta tai sähköpostilla sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisätietoja tehtävästä:

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus