Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Blokkari

Kouvola, Kymenlaakso

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 3

Haemme Kouvolaan ravintoloihin

BLOKKAREITA

Blokkarina työhösi kuuluu mm. pöytien siivousta sekä tyhjien lasien ja astioiden keräämistä pöydistä ja näiden tiskaus. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen blokkarin töistä, mutta tärkeämmäksi koemme työtä pelkäämättömän ja reippaan asenteen, halun oppia uutta ja hyvän työmoraalin.

Töitä on vaihtelevasti eri ravintoloissa sekä baareissa. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin vaihtelevin kellonajoin, pääpainon ollessa viikonlopuilla. Työ on keikkaluontoista, eli se sopii loistavasti esimerkiksi opintojen tai päivätyön oheen.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö meille, lähetäthän hakemuksesi pian oheisen hakulinkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana.

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus