Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Ravintolatyöntekijöitä

Lapinjärvi, Itä-Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 27.06.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakkaallemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ.

Asiakkaamme avaa uuden kahvila-ravintolan Lapinjärvelle. Tarjontaan kuuluu kahvilatuotteita sekä keittolounasta.

Hakemamme työntekijä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Olet luonteeltasi reipas, joustava, oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu palvella asiakkaita. 

TOIVOMME SINULTA:

- Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta.

- Hygienia- ja anniskelupassia.

- Iloista asiakaspalveluasennetta.

- Pitkäjänteisyyttä aloittavan yrityksen mukana.

Vallitsevan tilanteen vuoksi aloitamme supistetuilla aukioloajoilla ja työvuorot sijoittuvat loppuviikkoon. Tavoitteena on kuitenkin laajentaa aukioloaikoja mahdollisimman pian.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Elina Heikari 050 588 0017, elina.heikari@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus