Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Elementtiasentaja sellutehtaan rakennusprojektiin

Kemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 18.07.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakasyrityksellemme 

ELEMENTTIASENTAJAA työskentelemään Kemin uuden sellutehtaan rakennusprojektissa

Tarjolla on mielenkiintoinen työpaikka isossa projektissa, jonka lopputuloksena Kemiin valmistuu uusi, jättimäinen sellutehdas. Asiakasyrityksemme on Suomen suurimpia tekijöitä alallaan, joten mielenkiintoisen työympäristön lisäksi pääset työskentelemään erittäin ammattitaitoisen, elementtiasennuksiin erikoistuneen yrityksen palveluksessa. Saat myös nimesi historian kirjoihin, sillä kyseinen, Kemiin nouseva sellutehdas on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi.

Tarjoamme:

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Töitä arviolta loppuvuodeksi 2021. Työkeikka saattaa aikataulujen ja tilanteiden muuttuessa jatkua pidempäänkin.

- Työpaikan asiakasyrityksessämme, joka on alallaan Suomen ehdotonta eliittiä

Odotamme hakijoilta kokemusta elementtien asennuksesta sekä ennen kaikkea erinomaista asennetta työntekemistä kohtaan. Paljon julkisuuttakin saanut projekti on kaikkinensa hieno, mutta myös vaativa kokonaisuus.

Työt alkavat heinä-elokuun vaihteessa, sopivat tekijät pyritään kiinnittämään työhön mahdollisimman nopealla aikataululla.

Voit laittaa työhakemuksesi joko oheisen linkin kautta tai sähköpostilla sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Yhteydenotot asiaan liittyen:

Sami Ikävalko 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus