Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Trukkikuski/varastotyöntekijä

Kouvola, Kymenlaakso

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 1

Etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää trukkikuskia / varastotyöntekijää Kouvolan Myllykoskelle.

Hakemamme tekijä on asenteeltaan työhöntarttuva tiimipelaaja jolta löytyy jo kokemusta trukilla ajosta. Trukkikortti ei ole välttämätön. Työskentelykielenä toimii suomi, joten odotamme sen sujuvaa taitamista niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta ei ole poisluettu, että työmäärän kasvaessa siirrytään hetkellisesti 2- tai jopa 3-vuorotyöhön. Työtehtäviin kuuluu laajalti varastotyöt, aina keräilystä lastaukseen. Tarkka työnkuva muovautuu osaamisesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus pikimmiten ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus