Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Torikahvilan vetäjä

Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 20.06.2021

Avoimet paikat: 1

Haemme Kauppatorille avattavaan torikahvilaan asiakaspalveluhenkistä ja sosiaalista

TORIKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

 

Mitä odotamme Sinulta:

 

Eduksesi on, mikäli sinulle on jo kertynyt jonkin verran kokemusta esimiestehtävistä, koska olet vastuussa myös torikahvilan työvuorolistan suunnittelusta ja muiden työntekijöiden perehdytyksestä.

Aukioloajat tulevat olemaan maanantaista lauantaihin, sijoittuen pääsääntöisesti klo 6:00-18:00 välille.

Mikäli tunnistit itsesi ja koet, että aurinkoinen Kauppatori ja perinteisen kotileipomon suussa sulavat herkut kutsuvat Sinua kesäpestiin, niin laita pikaisesti hakemusta tulemaan, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat kesäkuun aikana.

Voit lähettää hakemuksesi joko nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus