Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Voimalaitostyöntekijä vuosihuoltoon

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 18.07.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme Helsinkiin voimalaitokseen vuosihuoltoon 2021

VUOSIHUOLLON AVUSTAVA TYÖNTEKIJÄ (2) 

Tulet työskentelemään Helsingissä sijaitsevien voimalaitoksen sekä lämpölaitosten kattiloiden ja turbiinien vuosihuoltojen kunnostus- ja puhtaanapito tehtävissä. Työskentely tapahtuuu tiimissä ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin.

Työt alkavat 26.7.2021 kesto alustavasti 2kk. Työsuhde on määräaikainen, joka saattaa jatkua pidempääkin vuoden loppuun asti.  

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa innostusta alaa kohtaan sekä mielenkiintoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. 

Olet motivoitunut oppimaan ja tekemään hommia kuumissa ja ahtaissa olosuhteissa. Työolot ajoittain rankat, joten ethän säikähdä fyysistä työtä. Asenne ratkaisee tässä hommassa! 

Työssä vaaditaan työturvallisuuskorttia (tulityökortti etuus). Avustamme kursseissa ennen työsi alkamista, mikäli nämä puuttuvat. Suomenkieli on välttämätön, turvallisuusohjeiden vuoksi. Työllistymisen edellytys on nuhteeton tausta, valituille tehdään suppea turvaselvitys. 

Palkkaus energia-alan työehtosopimuksen mukainen. 

Mikäli haluat mukaan, niin jätä ensi työksesi hakemus ja yhteystietosi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kesken, joten toimi pikaisesti tai jos kysyttävää, laita kyselyä sähköpostitse helsinki@lisapalvelu.net - olemme sinuun yhteydessä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus