Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilijoita Saariselälle

Inari, Espoo, Helsinki, Vantaa, Lappi, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 24.10.2022

Avoimet paikat: 3

Santa’s Hotel Tunturilla on monipuolinen ravintolatarjonta, joka johdattaa sinut Lapin parhaiden makujen pariin.

Ravintola Kaltio on yksi Saariselän arvostetuimmista ravintoloista ja tunnettu hyvästä ruoastaan sekä erinomaisesta palvelustaan. Kaltion menu rakentuu lappilaisista herkullisista raaka-aineista ripauksella mausteita kansainvälisestä keittiöstä.

Talvikaudella after ski ja pubiherkut tarjoillaan Pirtti-ravintolassa. Ravintola Siula suurine tanssiparketteineen on Saariselän legendaarisin viihderavintola.

Etsimme tarjoilijoita tulevaan talvikauteen 2022-2023. Pääset työskentelemään mahtavassa luonnon ympäristössä kera tuntureiden.

Vaatimuksena on alan koulutus tai hieman kokemusta alalta a`la carte tarjoilijana. Mutta kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Työtä pelkäämätön ja alasta aidosti kiinnostunut henkilö pärjää tehtävässä hienosti. Vähintään Englanninkielen taito vaaditaan ja muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme työpaikan joka omaa pitkät perinteet. Loistavat työkaverit sekä hyvästä tunnelmasta ja työviihtyvyydestä tunnetun työpaikan. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Majoituksen saat myös tarvittaessa huokeaan hintaan kävelymatkan päästä ravintolasta.  Sinä saat myös Lisäpalvelujen tuen ja turvan koko Lapin työreissusi ajan.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh: 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus