Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokki Rovaniemelle, Arctic City Hotel.

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.08.2022

Avoimet paikat: 1

Uniikki perheomisteinen hotelli Rovaniemen sydämmessä. Monipuolinen ravintolatarjonta antaa loistavat eväät viihtymiseen Lapin pääkaupungissa.

Etsimme nyt À la carte kokkia tulevaan talvisesonkiin.

Työtehtäviin kuuluu ravintola Monterosassa À la carte annoksien valmistaminen sekä muut normaalit keittiön työt niin päivä kuin iltavuorossa.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä jo muutaman vuoden kokemusta alan töistä. Kokemus hotellin keittiöistä katsotaan eduksi. Kuitenkin tärkeimpänä kriteerinä on oma aloitteinen asenne ja kiinnostus alaa kohtaan. Myös rohkeutta ja sosiaalisia taitoja vaaditaan koska työ on asiakaspalvelua osaltaan myös. Suomen tai Englannin kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä mukavien työkavereiden kanssa. Loistavat esimiehet ja aidosti välittävät omistajat, jotka saavat työntekijät viihtymään työssään. Erittäin kilpailukykyisen palkan. Täydet tunnit. Majoituksen kanssa avustamme tarvittaessa ja se löytyy mahdollisesti jopa talon puolesta.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulun kautta. Tarjoamme sinulle vahvan tuen ja turvan meillä työskentelysi ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta. Työt alkavat marraskuussa ja kestävät kevään loppuun. Mahdollisuus vakinaiseen paikkaan.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Laitathan hakemuksen hakuilmoituksen kautta.

Muistathan liittää Cv:si hakemukseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus