Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja Rukalle, Rukan Salonki

Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 11.09.2022

Avoimet paikat: 2

RAVINTOLA KULTALA

AAMIAISET, PÄIVÄLLISET NOUTOPÖYDÄSTÄ JA LATUKAHVILA

Järeästä kelosta rakennettu Kultala palvelee majoittuvia asiakkaita aamiaisella, noutopöytäillallisella ja toimii keväisin myös latukahvilana. 

ERÄRAVINTOLA KYMPPI

VILLIRUOKA FONDUE ILLALLISET, YKSITYISTILAISUUDET JA KOKOUKSET

Tunnelmallisen Eräravintola Kympin erikoisuus on villiruoka fondue jota on tarjolla torstaisin talvikaudella 2022-23. 

Kympin keskiössä on iso takka jossa valmistuu toinen erikoismenumme, loimulohi. Herkullinen loimulohimenu on saatavilla +20 henkilön yksityistilaisuuksiin. 

Ravintolassa on A-oikeudet ja laadukas viinilista.

Etsimme nyt kokkeja edellä esiteltyihin paikkoihin. Haussa on kokkeja jotka voivat tehdä niin aamupalaa,lounasta kuin laadukkaita illallisia.

Vaatimuksena on alan koulutus sekä jo muutaman vuoden kokemus à la carte,lounas sekä aamupalan valmistamisesta. Hygieniapassi tulee löytyä. Suomenkielentaito on välttämätön ja englannin kielen taitoa tulisi myös löytyä koska osa asiakkaista on ulkomaalaisia. Iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne on kaikkein tärkein tässä tehtävässä selviytymiseen. Kokin tehtäviin kuuluu tässä paikassa myös asiakaspalvelua. 

Tarjoamme huikean ja uniikin työpaikan jossa pääset työskentelemään niin tilausravintola Kultalassa kuin uudessa eräravintolassa. Lämmin ja aidosti välittävä perheomisteinen yritys jossa on mukava työskennellä. Majoituksen huokeaan hintaan. Erittäin kilpailukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Sekä Rukan staff kortin jolla saat alennusta alueen palveluista. Lisäpalvelu Oulu Oy:n tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta ja vapaa ajalla mahtavista ulkoilu mahdollisuuksista. Täydet tunnit löytyy oikeille tekijöille. Työt alkavat joulukuun alussa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus