Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokki Ivaloon, Aurora Village

Inari, Lappi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 05.12.2021

Avoimet paikat: 1

Aurora Village on pieni ivalolainen perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita luonnonmukaisessa miljöössä. Olemme tunnelmallinen loma- ja vapaa-ajankohde rauhallisella paikalla lähellä Ivalon kylää. Tarjoamme kattavat majoitus-, ravintola-, kokous-, juhla- ja ohjelmapalvelut. Meiltä löydät myös upean saunamaailman, hienot ulkoilureitit sekä modernit vuokravälineet!

Etsimme nyt kokkia talvikauteen. Tehtäviin kuuluu niin lounaan kuin illan à carten ja buffan valmistusta.

Vaatimuksena alan koulutus sekä jo muutaman vuoden kokemus à la carte ruokien valmistamisesta. Iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne on toki yksi tärkeimmistä kriteereistä tehtävässä suoriutumiseen.

Tarjoamme mahtavan mahdollisuuden työskennellä huikeissa puitteissa. Käy kurkkaamassa nettisivut auroravillage.fi. Majoituksen huokeaan hintaan sekä erittäin kilpailukykyisen palkan. Tunteja saa tehdä reilusti. Työt alkavat marraskuun lopulla ja kestävät maaliskuun loppuun saakka.

Haluaisitko siis työskennellä luonnon helmassa,vain kiven heiton päässä Ivalon keskustasta. Täällä revontulet tanssivat taivaalla ja piha asukkeina on myös poroja ja hevosia. Jos kiinnostuit niin laitathan hakemusta tulemaan.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja muistathan liittää myös CV:si mukaan.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus