Kuvaus työpaikasta

Rakennusmies

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 3

Haemme Lisäpalvelun tiimiin useampaa RAKENNUSMIESTÄ asiakkaillemme Pirkanmaalla.Tehtävät vaihtelevat helpommista hommista vähän vaativimpiin rakennustöihin. Työt muotoutuvat tekijän kokemuksen mukaan. Löydetään sinulle sopiva työnkuva.

Eduksi katsotaan Työturvallisuuskortti ja kokemus rakennusalalta. Mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan myös eduksi.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja tule käymään kahvilla toimistollamme.

Lisätietoja: 044 427 2318  markus.haapasalo@lisapalvelu.net 

044 427 2313 ville.ristkari@lisapalvelu.netLisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus