Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Betonielementtiasentajia sekä työnjohtaja

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 26.09.2021

Avoimet paikat: 4

Haemme asiakasyrityksellemme 

BETONIELEMENTTIASENTAJIA sekä TYÖNJOHTAJAA työskentelemään Kemin uuden sellutehtaan rakennusprojektiin

Tarjolla on töitä projektissa, jonka lopputuloksena Kemiin valmistuu uusi, jättimäinen sellutehdas. Asiakasyrityksemme on Suomen suurimpia tekijöitä alallaan, joten mielenkiintoisen työympäristön lisäksi pääset työskentelemään erittäin ammattitaitoisen, betonielementtiasennuksiin erikoistuneen yrityksen palveluksessa. Saat myös nimesi historian kirjoihin, sillä kyseinen sellutehdas on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi.

Tarjoamme:

- Töitä arviolta kevääseen/kesään 2022 asti

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Mahdollisuuden majoitukseen

- Työpaikan asiakasyrityksessämme, joka on alallaan Suomen ehdotonta eliittiä

Odotamme hakijoilta kokemusta elementtien asennuksesta sekä ennen kaikkea erinomaista asennetta työntekemistä kohtaan. Työnjohtotehtäviin vaaditaan myös kokemusta elementtiasennuksiin liittyvistä nokkamiehen työtehtävistä.

Sopivat tekijät pyritään kiinnittämään mahdollisimman nopealla aikataululla.

Voit laittaa työhakemuksesi joko oheisen linkin kautta tai sähköpostilla sami.ikavalko@lisapalvelu.net, haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Yhteydenotot asiaan liittyen:

Sami Ikävalko 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus