Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Betoniautonkuljettajia

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Lohja, Nurmijärvi, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 22.05.2022

Avoimet paikat: 3

Haemme Uudenmaan alueelle

Betoniautonkuljettajia

Hakijalta edellytämme kokemusta vastaavasta työstä, työturvallisuuskorttia, C-E kortti ja voimassaolevia ammattipätevyyksiä. Arvostamme ahkeraa, yritteliästä ja täsmällistä asennetta.  

Työkohteita on useampia uudellamaalla. 


Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Kyseessä on arki ja päivätyö, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen. Työsuhteen kesto määräytyy kohteen ja projektin mukaan. 

Jätä pian hakemuksesi Lisäpalveluille.

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. 

Voit lähettää meille valmiin CV:n sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net  

Lisätietoja: Raimo Möller 044 491 0626

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus