Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Vastaanottovirkailija Santa`s Hotel Santa Claus

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 10.10.2022

Avoimet paikat: 2

Vastaanottovirkailija Hotel Santa`s Claus

Santa`s Hotel Santa Claus on Lumoava, elämyksellinen, mieleenpainuva. Kun kerran koet Lapin taian, tiedät, miksi suunnittelet jo palaavasi. Ehkä syynä on yötön yö, revontulet tai kauniin kesyttämätön luonto – tai jotain ihan muuta. Olipa matkan tarkoituksena viihtyä luonnossa tai kokousmatkalla, hotelli sijaitsee Rovaniemen keskustassa, se johdattaa sinut Lapin pääkaupungin sydämeen.

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja hotellimme on näiden kaikkien keskellä.

Etsimme nyt Santa`s Hotel Santa Claus vastaanottovirkailijoita talvisesonkiin 2022-2023 määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on 2-3 vuorotyötä. 

Vaatimuksena 1-3 vuoden kokemus vastaanottotyöstä. Opera-hotellijärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. Olet asiakaspalveluhenkinen ja järjestelmällinen.

Palkkaus:MaRa-Tes tai kokemus/osaamisperustein sopimuspalkka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä mukavien työkavereiden kanssa. Loistavat esimiehet, jotka saavat työntekijät viihtymään työssään. Erittäin kilpailukykyisen palkan. Tarvittaessa löytyy myös majoitus kävelymatkan päästä huokeaan hintaan.

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus