Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilija, Santa`s Igloos Arctic Circle

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.12.2021

Avoimet paikat: 2

Santa`s Igloos Arctic Circle, Tarjoilija

Iglut sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Napapiirin Pajakylän palveluista, ja kuitenkin aivan pohjoisen luonnon helmassa. Igluhotelli Rovaniemellä lasikattoisine igluineen tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Lumen pehmeys, taivaan valkeus, maaginen yöttömän yön aurinko – Lapin taika sykähdyttää vuoden ympäri.

Etsimme nyt Santa`s Igloos Arctic Circlelle tarjoilijoita talvisesongille 2021-2022 määräaikaiseen työsuhteeseen.Työ on 2-vuorotyötä.

Vaatimuksena 1-3 vuoden kokemus tarjoilijan työstä. Olet asiakaspalvelun rautainen ammattilainen. Micros/sinfony-ravintolajärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. Suomen- ja englanninkielentaito on välttämätön ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Palkkaus: Mara-Tes tai sopimuspalkka

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä mukavien työkavereiden kanssa. Loistavat esimiehet , jotka saavat työntekijät viihtymään työssään. Erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoituksen kanssa avustamme tarvittaessa ja se löytyy mahdollisesti jopa talon puolesta. Tarjoamme sinulle vahvan tuen ja turvan meillä työskentelysi ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus