Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija, Santa`s Igloos Arctic Circle

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 2

Santa`s Igloos Arctic Circle, Tarjoilija

Rentoudu suussasulavien ruokaelämysten äärellä

Santa’s Igloos Arctic Circlen laadukas Arctic Eye -ravintola tarjoilee pohjoisen ja Lapin makuja kansainvälisellä tuulahduksella. Iglujemme välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa on suuret pohjoiseen antavat ikkunat ja 120 asiakaspaikkaa. Aulan baarissa on mukava istua iltaa rentoutuen. 

Laadukkaassa ravintolassamme tarjoilemme aitoja pohjoisen makuja, joiden parissa viihdyt illallisella pitkän kaavan mukaan. 

Iglut sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Napapiirin Pajakylän palveluista, ja kuitenkin aivan pohjoisen luonnon helmassa. Igluhotelli Rovaniemellä lasikattoisine igluineen tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Lumen pehmeys, taivaan valkeus, maaginen yöttömän yön aurinko – Lapin taika sykähdyttää vuoden ympäri.

Etsimme nyt Santa`s Igloos Arctic Circlelle tarjoilijoita talvisesongille 2022-2023 määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Vaatimuksena 1-3 vuoden kokemus tarjoilijan työstä. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä kansainvälisessä työympäristössä, joustavuutta ja paineensietokykyä sesonkisessa kiireessä sekä tietenkin halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä!

Suomen- ja englanninkielentaito on välttämätön ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työt alkavat joulukuussa ja kestää helmikuun loppuun.

Palkkaus on sopimuksen mukaan sekä tarvittaessa sinulle löytyy majoitus huokeaan hintaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana sekä täytämme paikat heti sopivan henkilön löydettyä.

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa. 

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus