Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokki/Vuoromestari Iso-Syötteelle.

Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 05.12.2021

Avoimet paikat: 1

Iso-Syötteen takarinteiden legendaarinen Pärjänkievari on remontoitu uuteen loistoonsa. Pärjä Ski Bistro & Suites tarjoaa maankuulujen Pärjän pizzojen lisäksi kattavasti ruokaa, juomaa ja viihdettä, mutta myös uusia ja upeita Suites-huoneistoja majoittumiseen.

Työtehtäviin kuuluu niin maistuvien pizzojen kuin burgerienkin valmistus. Sekä muut normaalit keittiön työt. Sopivalle henkilölle tarjolla myös esimiespaikka. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä vasta uusituissa tiloissa.  Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet lumisine tuntureineen. Majoituksen erittäin huokeaan hintaan. Oma auto on suotavaa koska työmatka on 5km. Kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät huhtikuulle saakka. Palkka sopimuksen mukaan.

Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja pohjoisen luonnosta nauttimiseen.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme pohjoisessa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus